Det er ofte svært at finde ud af hvad der kan betale sig og hvad man kan få tilskud til det er her en energivejleder kan hjælpe. Energivejlederen gennemgår vi hele bygningen og kommer med et samlet forslag til energi besparelser for:

  • Klimaskærmen (husets udvendige ramme) tag/loft, ydervægge og vinduer, gulv og sokkel.
  • Energi forbrug dvs. Varmekilde, Belysning, Hvidevare mm. samt mulighederne for solceller, solfanger, varmepumpe, træpillefyr mv.

Alle energitiltag på din ejendom kan som udgangs punkt betales sig, men der er stor forskel på hvor rentable de er. Der er sjældent vi ikke gøre det hele uden at skulle forholde sig til økonomien i det. Energi vejlederen kan give dig det samlede overblik over alle muligheder og stille det op i ET let og overskueligt regnestykke. Her efter har du overblikket til selv at vælge hvilken der passer til dit hus og budget.

 

Tværfaglig viden og kompetencer

Hartvigsens & Ko er uddannet på Teknologisk Institut og tilsluttet energivejleder ordningen hos energistyrelsen. Det gør bl.a. at vi kan garantere tilskud, har en bred tværfaglig viden, og kan modregne tilskud direkte på regningen.

 

Overblik over muligheder og besparelser

Som energivejleder og håndværksmester har vi mulighed for at gøre det konkret og håndfast. Energivejlederen kan beregne den årligbesparelse i Kwh pr/m2 og som håndværksmester kan vi også fortælle dig hvad det koster at udføre. Dvs. at benytter du Hartvigsen & Ko får du svar på.

  • Hvor meget du sparer
  • Hvad det koster at udføre
  • Hvor meget du kan få i tilskud

Har du planer om vedvarende energi som solceller, solfangere mv. eller overvejer du mulighederne for at installere et træpillefyr eller en varmepumpe indregner vi det i den samlede plan for din bygning og søger tilskud til det.

 

Kan det betale sig ?

Med en rentabilitetsberegning kan du holde besparelsen imod hvad det koster at etablere. Hvis du ønsker at vide præcis hvad det koster at udføre og hvad tilbagebetalings tiden er kan vi udføre en rentabilitetsberegning der giver dig trykhed og overblik over hvad det kan ”betale sig” og hvor hurtigt det er tjent hjem.

Hvis du skal have financierer energiforbedringerne på din ejendom gør det det meget lettere med en samlet rapport og en rentabilitetsberegning i hånden når du skal mødes med din bank eller realkredit institut.

 

Bedre indeklima og komfort

Udover økonomiske fordele er der altid store Comfort mæssige fordele.

  • Nedsat risikoen skimmelsvamp
  • Mindre træk og at der f.eks. føles fodkoldt
  • Ensartet temperatur i huset og mindre kulde indfald fra vinduer
  • Du gør noget godt for miljøet ved at reducere co2 udledningen

 

Energivejledning og rentabilitets beregning.

Et besøg og gennemgang af bygningen med henblik på at finde energibesparelser koster kun kr.750,-

Ønskes efterfølgende rentabilitets beregning og skriftlig rapport koster dette ca. kr.1.500- 2.000,- afhængig af bygningens størrelse og omfang.

Begge beløb er for privat inkl. moms. For virksomheder er det ekskl. moms.